Betingelser

Betingelser for optjening af Forbrugsforeningsbonus på Viessmann produkter.

For at opnå bonus skal Viessmann produktet være købt af en installatør i Danmark, derudover skal installatøren have købt produktet af Viessmann A/S i Danmark.

Der kan optjenes bonus på de tilgængelige Viessmann produkter der findes under “vælg produkt” på siden bonusregistrering. Viessmann produktet skal være købt og installeret efter den 1. marts 2016. Det er ikke muligt at få bonus på køb af brugte produkter.

Din bonusregistrering af dit nye Viessmann produkt skal godkendes af Viessmann. Senest 5 dage efter din registrering, modtager du en mail om godkendelse af din bonus.
Mailen med godkendelsen er din dokumentation for den optjente bonus, derfor anbefaler vi, at du gemmer mailen som dokumentation.

Din bonus vil blive sat ind på din medlemskonto hos Forbrugsforeningen til december i indeværende år. Bonus for Viessmann produktet vil blive frigivet samtidig med din øvrige bonus i december måned. Vær opmærksom på, at denne bonus ikke som øvrige køb, kan ses under din optjente bonus på dit kontoudtog eller i Forbrugsforeningens App.

Bonus på større sager
Hvis dit Viessmann produkt er en del af et større projekt, er der som oftest forhandlet specielle priser for at nedbringe investeringen. Det kunne eksempelvis være en boligforening, som udskifter gaskedlerne i flere af foreningens boliger. Her vil som følge af projektets størrelse være forhandlet en kvantumsrabat for at nedbringe anskaffelsesprisen så langt som muligt. I disse tilfælde kan du ikke forvente at få udbetalt bonus efterfølgende. Kontakt Viessmann hvis du er i tvivl.

Har du spørgsmål om bonus i forbindelse med køb af Viessmann produkter kan du kontakte Janne Lydolph hos Viessmann A/S på telefon 46 55 95 10 eller lyp@viessmann.com

Viessmann A/S
Guldalderen 2
2640 Hedehusene
Telefon: 46 55 95 10
Mail: info-dk@viessmann.com

Oktober 2016